KİŞİYE ÖZEL PIRLANTA MÜCEVHER TASARIMI

KİŞİYE ÖZEL PIRLANTA MÜCEVHER TASARIMI

   Size Özel Tasarımlar

   Atölye ve butik hizmet anlayışı ile ünlenen Simpatyan Mücevherat, işçiliğin ve kalitenin daha öne çıktığı "Exclusive Jewellery" hizmetini Kapalıçarşı'ya ilk getiren atölyelerden biri olarak seçici ve hayallerinden yola çıkan binlerce müşteriye hizmet vererek bugüne dek binlerce özgün tasarıma imza attı.
     Müşterilerinin hisleri, beklenti ve hayallerini usta işçilik ve eşsiz kalitedeki değerli taşlarla harmanlayarak eşi benzeri olmayan tasarımlara hayat veren PırlantaAtölyesi şimdi sizleride tasarımın sonsuz ve eşsiz dünyasına davet ediyor.
 
 

     Özel tasarımlarınızı hayata geçirmek için yapmanız gereken tek şey bizimle iletişime geçmek. Hayalinizdeki, tamamen sizin tasarladığınız bir yüzüğü yada görüp çok beğendiğiniz bir küpeyi üstüne birşeyler katarak istediğiniz ve sevdiğiniz hale getirerek hayata geçirmek için bize çiziminizi yada örnek bir ürün fotoğrafını tasarim@pirlantaatolyesi.com iletişim adresine mail olarak göndermeniz yeterli olacaktır.
     Bunun dışında tasarlamak istediğiniz ürün hakkında daha detaylı bilgi almak ve görüş alışverişi yapmak için Kapalıçarşıdaki atölyemize gelerek mücevher sektöründe 30 yıllık deneyime sahip pırlanta ustaları ve uzman gemologlardan bilgi alabilir kullanılan pırlanta ve renkli taşları görebilir ve hayallerinize kusursuz şekilde sahip olabilirsiniz.
 

 
 
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.